Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su çiçeği çıkartmak

Rüyada su çiçeği çıkartmak

Rüyada su çiçeği çıkartmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, dertlerin artacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su çiçeği çıkartmak gördüyseniz:

  • Daha özgür, daha etkin olmak için aradığınız koşullar oluşabilir veya aradığınız bir şeyi ya da kimseleri bulabilirsiniz veya şansınızın dönmeye başladığı hissine kapılma olasılınız var.

Rüyada su çiçeği çıkartmak ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada su çiçeği çıkardığını görmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun su çiçeği çıkardığını görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının su çiçeği çıkardığını görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada çiçek çıkardığını görmek saygınlık göreceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada topraktan su çıkardığını görmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada kuyudan su çıkardığını görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerden su çıkartmak iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments