Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden kalem almak

Rüyada yerden kalem almak

Rüyada yerden kalem almak güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, işlerinden feragat edeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına alamet eder.

Rüyada yerden kalem almak gördüyseniz:

  • Belli planlarınızın, anlaşmalarınızın veya düzenlemelerin hatalarının ayıklanıp tekrar şekillendirilmesi gerekiyor.

Rüyada yerde kalem bulmak memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına işarettir.

Rüyada yerden kalem toplamak kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerden kalem almak maddi açıdan dibe vurulacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada birinden kalem hediye almak fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalettir.

Rüyada tahta kalem görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, rahat bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada göze göz kalemi sürmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, huzur ve saadet bulacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına delalet eder.

Rüyada kalem saklamak kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kalem görmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, geçimin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments