Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde kalem bulmak

Rüyada yerde kalem bulmak

Rüyada yerde kalem bulmak insanları kıracağına ve üzeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, kendini bunu başaracağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına işaret eder.

Rüyada yerde kalem bulmak gördüyseniz:

  • Yeni olan her şey bir fırsat içeriyor olabilir.

Rüyada yerde kalem bulmak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine delalet eder.

Rüyada yerden kalem almak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada yerden kalem toplamak ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada kaybolan kalemi bulmak yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalem bulduğunu görmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine delalettir.

Rüyada kalemler bulmak mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalem bulmak kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurşun kalem bulmak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, yüzünde güller açacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments