Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden kalem hediye almak

Rüyada birinden kalem hediye almak

Rüyada birinden kalem hediye almak moral ve sermaye kaybedeceğine, günden güne sorunlarının artacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına delalettir.

Rüyada birinden kalem hediye almak gördüyseniz:

  • Ufak ya da büyük yatırımlar söz konusu olabilir.

Rüyada hediye kalem almak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına delalettir.

Rüyada birinden kalem hediye almak o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, üzgün ve hasta olacağına yorulur.

Rüyada hediye kalem görmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına inanılır.

Rüyada kalem hediye almak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalettir.

Rüyada kalem hediye vermek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kalem hediye etmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada hediye olarak kalem almak bekârlığına da veda edeceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dolma kalem hediye almak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, kredi çekileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments