Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir evden duman çıktığını görmek

Rüyada bir evden duman çıktığını görmek

Rüyada bir evden duman çıktığını görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, asosyal bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir evden duman çıktığını gördüyseniz:

  • Kendiniz ifade etmeniz yeterli olacaktır, aşırı derecede agresif davranmak ise bardağın taşmasına yol açabilir.

Rüyada evden beyaz duman çıktığını görmek sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine inanılır.

Rüyada evden duman çıktığını görmek büyük aksilikler yaşayacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına tabir olunur.

Rüyada bir evden duman çıktığını görmek hanenizde bolluk olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine alamet eder.

Rüyada sobadan duman çıktığını görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, başarılarının düşeceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada soba borusundan duman çıktığını görmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, zorlukların geride kalacağına delalettir.

Rüyada başkasının evinden duman çıktığını görmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, yılmayacağına alamet eder.

Rüyada çatıdan duman çıktığını görmek istediği arabaya bineceğine, ileri gideceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yerden duman çıktığını görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, bir süre zorluk çekeceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments