Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden duman çıktığını görmek

Rüyada bir yerden duman çıktığını görmek

Rüyada bir yerden duman çıktığını görmek kafasının karışacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, alacaklarını tahsil edeceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, tazeleneceğine yorulur.

Rüyada bir yerden duman çıktığını gördüyseniz:

  • Pozitif ruh halinizin bedensel olarak iyi hissetmenizde etkili olduğu kesin.

Rüyada yerden duman çıktığını görmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına işarettir.

Rüyada bir yerden duman çıktığını görmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evden duman çıktığını görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, hastalıktan şifa bulmaya delalet etmektedir.

Rüyada çatıdan duman çıktığını görmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzından duman çıktığını görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına yorulur.

Rüyada evinden duman çıktığını görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada başkasının evinden duman çıktığını görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine delalettir.

Rüyada topraktan duman çıktığını görmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments