Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut çekirdeği görmek

Rüyada armut çekirdeği görmek

Rüyada armut çekirdeği görmek güç ve kudret kazanacağına, iş öğreneceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, stres içinde günler geçireceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine tabir olunur.

Rüyada armut çekirdeği gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde rahatsız edici veya sıkıldığınız durumlar meydana gelirse ilginizi çeken, hoşunuza giden, yapmaktan zevk aldığınız başka bir olaya başlayacaksınız.

Rüyada armut çekirdeği görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada taze çekirdek görmek sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayçiçek çekirdek yediğini görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada zeytin çekirdeği ekmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına işarettir.

Rüyada çekirdekli patlıcan görmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına işaret eder.

Rüyada elma çekirdeği görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada meyve çekirdeği yemek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına tabir olunur.

Rüyada limon çekirdeği görmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, patron koltuğuna yükseleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments