Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut soyduğunu görmek

Rüyada armut soyduğunu görmek

Rüyada armut soyduğunu görmek rakiplerine karşı fark atacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine işaret etmektedir.

Rüyada armut soyduğunu gördüyseniz:

  • Hayatınızda bazı olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada armut soyduğunu görmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, şen kahkahalar atacağına işaret eder.

Rüyada armut soymak işlerin günden güne kötüleşeceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine tabir olunur.

Rüyada mantar soymak kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş yumurta soymak deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, işinde en iyisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık derisi soymak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına alamet eder.

Rüyada kendi cildini soymak sıkıntılı durumlar yaşayacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada et soymak sözler sarf edeceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumurta kabuğu soymak çok iyi işler gerçekleştireceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments