Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden su çıkması görmek

Rüyada yerden su çıkması görmek

Rüyada yerden su çıkması görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerden su çıkması gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olmamakta fayda var.

Rüyada yerden su çıkması görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yerden çıkmaya çalışmak insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yerden çıkmadığını görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada su çıkması görmek ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada topraktan su çıkmasını görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yerden su fışkırdığını görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden suya bakmak bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yerden fışkıran su görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments