Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan ütülemek

Rüyada yorgan ütülemek

Rüyada yorgan ütülemek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine inanılır.

Rüyada yorgan ütülemek gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun insanlarla görüşüp veya pazarlık ettiğiniz durumlarda aşırı isteğinizi belli etmemeniz, kendinizi ağırdan satmanız gerekiyor.

Rüyada yorgan ütülemek maddi durumunuzun düzeleceğine, gönül yaralarının iyileşeceği, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına delalet eder.

Rüyada pantolon ütülemek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine yorulur.

Rüyada bluz ütülemek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah pantolon ütülemek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, aile saadetinin artacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada dantel ütülemek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, sorunlarının da son bulacağına delalettir.

Rüyada beyaz pantolon ütülemek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada çarşaf ütülemek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, anne baba ile ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada elbise ütülemek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bir süre belini doğrultamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments