Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde canlı balık görmek

Rüyada suyun içinde canlı balık görmek

Rüyada suyun içinde canlı balık görmek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada suyun içinde canlı balık gördüyseniz:

  • Bazı kişileri etkilemeye çalışırken gereğinden fazla harcama yapabilirsiniz.

Rüyada suyun içinde canlı balık görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde balıklar görmek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde balık tutmak üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinde siyah balık görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına delalettir.

Rüyada bulanık su içinde balık görmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına delalettir.

Rüyada temiz suyun içinde balık görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada su içinde balık tutmak elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinden balık toplamak çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments