Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı balık görmek

Rüyada canlı balık görmek

Rüyada canlı balık görmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, istediği başarıya kavuşacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, huzura erileceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada canlı balık gördüyseniz:

  • Hangisini tercih etseniz diğeri sizi üzecek gibi görünüyor.

Rüyada birinden canlı balık almak stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada canlı balık yediğini görmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına yorulur.

Rüyada büyük ve canlı balık görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada canlı süs balığı yemek bolluk ve bereket içinde olacağına, yalnız hissetmeye, hayırlı işlere girişileceğine işaret eder.

Rüyada canlı balık kusmak hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sudan çıkmış canlı balık görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada büyük canlı balık görmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine inanılır.

Rüyada poşette canlı balık görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, mutluluk ve huzur bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments