Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden boncuk toplamak

Rüyada yerden boncuk toplamak

Rüyada yerden boncuk toplamak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine yorulur.

Rüyada yerden boncuk toplamak gördüyseniz:

  • Çok az bir süre daha sabır gerekiyor.

Rüyada yerden boncuk toplamak arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada yerde boncuk görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz boncuk toplamak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boncuk toplamak bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, günbegün kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli boncuk toplamak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalettir.

Rüyada boncuk topladığını görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizden nazar boncuğu toplamak çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi boncuk toplamak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments