Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mağaradan geçmek

Rüyada mağaradan geçmek

Rüyada mağaradan geçmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine işarettir.

Rüyada mağaradan geçmek gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler, boş zamanları değerlendirme amaçlı planlar yapmak kendinizde veya hayatınızda yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgili olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada mağaradan geçmek hidayete erip huzuru bulacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada mağarada altın bulmak gelir kaynaklarının yok olacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, büyük atılımların yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mağarada olmak hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine rivayet eder.

Rüyada mağarada sıkışmak yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada mağarada göl görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuz mağarası görmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, güzel günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada su dolu mağara görmek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalet eder.

Rüyada deniz mağarası görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments