Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül bahçesinden geçmek

Rüyada gül bahçesinden geçmek

Rüyada gül bahçesinden geçmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, hastalıklarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada gül bahçesinden geçmek gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzından kişilerle bir araya gelebilir, farklı yer veya kişileri ziyaret edebilir, ilginç planlar yapabilirsiniz.

Rüyada gül bahçesinden geçmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bahçeden geçmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, yeni planlar yapacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçeden geçmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada cami bahçesinden geçmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada bahçede kırmızı gül görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet eder.

Rüyada gül bahçesinde gezinmek şeytanın aklına uyacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gül bahçesi sulamak rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına alamet eder.

Rüyada gül bahçesinden gül toplamak lüks şekilde yaşayacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments