Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer satmak

Rüyada yer satmak

Rüyada yer satmak gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, çok büyük adımlar atılacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine inanılır.

Rüyada yer satmak gördüyseniz:

  • Geçmişten tanıdığınız kişilerle ilgili konulara takılıp kalmanın bir yararı olmayabilir.

Rüyada yer satmak sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın satmak sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada zeytinyağı satmak yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada mücevher satmak adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada soba satmak işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada şeftali satmak merdiven atlayacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine yorulur.

Rüyada simit satmak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına inanılır.

Rüyada domates satmak kıtlığın meydana geleceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments