Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeftali satmak

Rüyada şeftali satmak

Rüyada şeftali satmak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kafasının rahat edeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada şeftali satmak gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli alanlarında çeki düzen verilmesi gereken şeylerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada şeftali satmak çok yıpranacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden şeftali almak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına tabir olunur.

Rüyada şeftali ağacına çıkmak tecrübesi olmayan yollara gireceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine işarettir.

Rüyada kasayla şeftali görmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada kiraz ve şeftali görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına yorulur.

Rüyada şeftali toplamak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada buzdolabında şeftali görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine yorulur.

Rüyada bahçeden şeftali toplamak hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments