Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytinyağı satmak

Rüyada zeytinyağı satmak

Rüyada zeytinyağı satmak müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, keyfinin yerine geleceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada zeytinyağı satmak gördüyseniz:

  • Konuşmalara başlamadan önce aklınızda bulunmasında fayda var.

Rüyada zeytinyağı satmak yokluk ve fakirlik göreceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zeytinyağı dökmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalettir.

Rüyada zeytinyağı aldığını görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına delalet eder.

Rüyada zeytinyağı şişesi görmek yeni başlangıçların yapılacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, huzurlu günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada zeytinyağı döktüğünü görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada saça zeytinyağı sürmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada zeytin ve zeytinyağı görmek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına inanılır.

Rüyada zeytinyağında yüzmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments