Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer elması görmek

Rüyada yer elması görmek

Rüyada yer elması görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yer elması gördüyseniz:

  • Biranda tüm olayların size odaklandığını görebilirsiniz.

Rüyada yer elması çıkarmak verilen  sözlerin tutulacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, zahmete ve derde düşeceğine delalettir.

Rüyada yer elması yediğini görmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına tabir olunur.

Rüyada yer elması toplamak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına delalettir.

Rüyada yer elması yemek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya işarettir.

Rüyada yer elması görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, halinin iyi olduğuna, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına delalettir.

Rüyada yer elması almak iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada elmas almak kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına işaret eder.

Rüyada elmas madeni görmek hedeflerine yaklaşacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments