Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer elması almak

Rüyada yer elması almak

Rüyada yer elması almak gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada yer elması almak gördüyseniz:

  • Şimdilik sabırlı olmalısınız.

Rüyada yer elması çıkarmak büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, doğru işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yer elması yediğini görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine delalettir.

Rüyada yer elması toplamak yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yer elması yemek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yer elması almak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yer elması görmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına delalettir.

Rüyada beyaz elmas görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, kötü gidişe dur denileceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada elmas taşlı yüzük görmek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments