Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer elması yediğini görmek

Rüyada yer elması yediğini görmek

Rüyada yer elması yediğini görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yer elması yediğini gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuların ihmal edilmemesi gerekiyor.

Rüyada yer elması yediğini görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada cennet elması yediğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yer elması toplamak işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yer elması yemek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yer elması görmek çok zengin olacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına delalettir.

Rüyada yer elması almak rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yer elması çıkarmak spora başlayacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada renkli elmas görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments