Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elmas almak

Rüyada elmas almak

Rüyada elmas almak hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, kurtuluşa kavuşacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, işiyle nam salacağına rivayet eder.

Rüyada elmas almak gördüyseniz:

  • Haberin ardından bir buluşma gelebilir.

Rüyada elmas inci görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, onu isyan noktasına getireceğine işarettir.

Rüyada parlak elmas görmek rakiplerini alt edeceğine, lüksüne de lüks katacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada elmas topladığını görmek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada elmas aramak hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, sağlığının kötüye gideceğine rivayet eder.

Rüyada kış elması görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada elmas zümrüt görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, endişelerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yer elması toplamak büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının elmasını yemek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, kazancının katbekat artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments