Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere ulaşmaya çalışmak

Rüyada bir yere ulaşmaya çalışmak

Rüyada bir yere ulaşmaya çalışmak hileye ve fesada başvurmayacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, rahata erileceğine, yeni denemelerde bulunacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yere ulaşmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Tecrübe en önemli eğitmendir.

Rüyada bir yere çıkmaya çalışmak maddi olarak büyüyeceğine, kazancın çoğalacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada bir yere gitmeye çalışmak özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya yorulur.

Rüyada bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, varlıklı kimse olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada bir yere ulaşmaya çalışmak Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yer altında çalışmak ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına işaret eder.

Rüyada bir yere tırmanmaya çalışmak para sıkıntısı çekmeyeceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir yeri yakmaya çalışmak işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments