Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yeri yakmaya çalışmak

Rüyada bir yeri yakmaya çalışmak

Rüyada bir yeri yakmaya çalışmak barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine işarettir.

Rüyada bir yeri yakmaya çalışmak gördüyseniz:

  • İşbirlikleriniz ya da ortaklıklarınızla bağlantılı ani olaylar veya vergiler, komisyonlar, nafaka ya da miras başlıklı konular dikkat gerektirebilir.

Rüyada bir yere tırmanmaya çalışmak dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak şansının ve kısmetlerinin açılacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada bir yere gitmeye çalışmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine işarettir.

Rüyada bi yere yetişmeye çalışmak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar yerlerden geçmeye çalışmak mallarının eksileceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yere çıkmaya çalışmak iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına işarettir.

Rüyada bir yerlere yetişmeye çalışmak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına yorulur.

Rüyada bir yere çıkmaya çalışmak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments