Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere gitmeye çalışmak

Rüyada bir yere gitmeye çalışmak

Rüyada bir yere gitmeye çalışmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, yanlış yollardan döneceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yere gitmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Spor yapmayı ihmal etmeyin.

Rüyada yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, kıskanılacak projelere imza atılacağına işarettir.

Rüyada bir yere gitmeye çalışmak birikim yapma imkânı elde edeceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yeri yakmaya çalışmak ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada yer altında çalışmak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yere çıkmaya çalışmak hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, moralinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada bir yerlere yetişmeye çalışmak sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada bir yere tırmanmaya çalışmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments