Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yenmiş mısır görmek

Rüyada yenmiş mısır görmek

Rüyada yenmiş mısır görmek rahat bir döneme girileceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, hedeflerine yaklaşacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yenmiş mısır gördüyseniz:

  • Tutulmayan sözlerin, karşınızdaki insanın elinde olmayan sebeplerden kaynaklandığını bilmeniz gerekiyor.

Rüyada yenmiş mısır görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına işaret eder.

Rüyada yengemin ağladığını görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yengeye sarılmak çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına alamet eder.

Rüyada yenge öpmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına inanılır.

Rüyada yenge görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada yengemle kavga etmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine alamet eder.

Rüyada amca ve yenge görmek gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine işarettir.

Rüyada yengesini öpmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments