Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yenge görmek

Rüyada yenge görmek

Rüyada yenge görmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, yarar getireceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, kazancın çoğalacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yenge gördüyseniz:

  • Dostlarınızla, sevdiğiniz kimselerle her zamankinden daha fazla birlikte olacak, onlarla güzel vakitler geçireceksiniz.

Rüyada hamile yenge görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına tabir olunur.

Rüyada anne ve yenge görmek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dayı ve yenge görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yengeyi dövmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada yengesiyle evlenmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, hasret gidereceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına işaret etmektedir.

Rüyada dayı yenge görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ölen yenge görmek zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski yengeyi görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments