Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengemin ağladığını görmek

Rüyada yengemin ağladığını görmek

Rüyada yengemin ağladığını görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, onurlu bir yaşam süreceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına inanılır.

Rüyada yengemin ağladığını gördüyseniz:

  • Size anlatılan herşeye inanmayın.

Rüyada yengemin ağladığını görmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada yengesinin öldüğünü görmek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, zor günlerin yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yengesinin doğum yaptığını görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine yorulur.

Rüyada yengeyi görmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yenge ve dayı görmek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, başkalarının malına göz dikeceğine delalettir.

Rüyada amca ve yenge görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada yenmiş elma görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yenge konuşmak yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments