Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yenmiş elma görmek

Rüyada yenmiş elma görmek

Rüyada yenmiş elma görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, sorunların çabucak halledileceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, sıkıntılara neden olacağına, kişinin içinin daralacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, stres içinde günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada yenmiş elma gördüyseniz:

  • Uyum sağlama yeteneğiniz ilerlemenizi kolaylaştıracak.

Rüyada yenmiş elma görmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yengesinin doğum yaptığını görmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada amca yenge görmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, tatsızlıklar çıkacağına delalet eder.

Rüyada eski yengeyi görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, işin düzeltileceğine inanılır.

Rüyada yenı kıyafet görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, makam sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada yengemin hamile olduğunu görmek üzüntülerin günden güne artacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, düşünmeden hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada yenge hamile görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına alamet eder.

Rüyada yenge görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments