Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yenı kıyafet görmek

Rüyada yenı kıyafet görmek

Rüyada yenı kıyafet görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, yolunun hep açık olacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yenı kıyafet gördüyseniz:

  • Sağlığınızla veya yakınlarınızın sağlıklarıyla ilgili problemler söz konusu olabilir.

Rüyada yenı kıyafet görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalet eder.

Rüyada yengeyle konuşmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada yenmiş mısır görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, büyük bir adım atılacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yenge hamile görmek çalıştığı yerde amir olacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada yengeyi hasta görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına alamet eder.

Rüyada yenge elini öpmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına inanılır.

Rüyada abi ve yenge görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, onlarla ayrı düşeceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına alamet eder.

Rüyada yengemi ağlarken görmek fenalıkta bulunmaya, zahmet veren işlerin artacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments