Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengemin hamile olduğunu görmek

Rüyada yengemin hamile olduğunu görmek

Rüyada yengemin hamile olduğunu görmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yengemin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmek fırsatların kaçması ya da yanlışlara davetiye çıkarılması anlamına gelebilir.

Rüyada yengesini hamile görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile yenge görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yenge hamile görmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına tabir olunur.

Rüyada yengemin hamile olduğunu görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına işaret eder.

Rüyada yengeyi hamile görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine işaret eder.

Rüyada yengeyle konuşmak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada yengeyi görmek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yengesinin doğum yaptığını görmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, boş kuruntularla uğraşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments