Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amca yenge görmek

Rüyada amca yenge görmek

Rüyada amca yenge görmek istediği yola çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada amca yenge gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere net davranabilir ya da net davranmalarını isteyebilirsiniz.

Rüyada amca ve yenge görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada amca yenge görmek kötüyse düzeleceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada amca ve yengeyi görmek ilişkiye huzurun geleceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski yenge görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yenmiş mısır görmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada yengesini hamile görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada abi ve yenge görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, derde ve kedere düşeceğine yorulur.

Rüyada yengesini öpmek her zaman hürmet göreceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, rütbesinin yükseleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments