Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni uyanmak

Rüyada yeni uyanmak

Rüyada yeni uyanmak sorunlarının tamamen biteceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, hastalanacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada yeni uyanmak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işleriniz ya da sorumluluklarınız olması sizi engellese de, bir şeyleri durdurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada yeni uyanmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada birinin uyandırdığını görmek kişinin başarılarının artacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına rivayet eder.

Rüyada rüyadan uyanmak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada uyanmak isteyip uyanamamak çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalettir.

Rüyada kusarak uyanmak büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, takdir toplayacak işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada yasin okuyarak uyanmak bol nimete kavuşacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak ömür boyu devam edeceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına delalet eder.

Rüyada ağlarken uyanmak zararların yakında telafi edileceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments