Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kusarak uyanmak

Rüyada kusarak uyanmak

Rüyada kusarak uyanmak geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, rahat bir hayat sağlayacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına delalettir.

Rüyada kusarak uyanmak gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ilişki veya ortaklık harika bir şekile dönüşebilir.

Rüyada sure okuyarak uyanmak sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada uyurken uyandırılmak mutlu ve huzurlu biri olacağına, elinin bollaşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada tam ölecekken uyanmak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine delalet eder.

Rüyada yasin okurken uyanmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına yorulur.

Rüyada bir yerden düşerken uyanmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada korkup bağırarak uyanmak rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına işaret eder.

Rüyada başka bir yerde uyanmak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, hayırlı adımlar atacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sabah ezanında uyanmak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments