Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yasin okuyarak uyanmak

Rüyada yasin okuyarak uyanmak

Rüyada yasin okuyarak uyanmak etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yasin okuyarak uyanmak gördüyseniz:

  • Provokatif yorumlar veya eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yasin okuyarak uyanmak rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada yasin okurken uyanmak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ezan okuyarak uyanmak kalp kırıklığı olacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuran okuyarak uyanmak ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ezan okunurken uyanmak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada sure okuyarak uyanmak bir süre belini doğrultamayacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayetel kürsi okuyarak uyanmak ekmek kapılarının kapanacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada dua okuyarak uyanmak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments