Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlarken uyanmak

Rüyada ağlarken uyanmak

Rüyada ağlarken uyanmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağlarken uyanmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya yapılması gereken düzenlemelerde sizin girişimde bulunmanız gerekebilir.

Rüyada ağlayarak uyandığını görmek işlerdeki karın artacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağlarken uyanmak beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağlamak ağlayarak uyanmak maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, kem gözlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada korkup ağlayarak uyanmak yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağlamak ve ağlayarak uyanmak kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağlayarak uyanmak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi uykudan uyandırmak sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına delalettir.

Rüyada uyandığını sanıp uyanamamak yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments