Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi tişört giydiğini görmek

Rüyada mavi tişört giydiğini görmek

Rüyada mavi tişört giydiğini görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine inanılır.

Rüyada mavi tişört giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri yapma yöntemlerinizde aşırıya kaçıyor veya çok fazla sayıda iş yükleniyor olabilirsiniz.

Rüyada mavi tişört giydiğini görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi tişört almak iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine delalet eder.

Rüyada mavi renkli tişört görmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada mavi renk tişört görmek herkesin ilgisinin çekileceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine işarettir.

Rüyada tişört giymek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada yeşil tişört giymek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tişört ters giymek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine yorulur.

Rüyada siyah tişört giymek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments