Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefona sahip olmak

Rüyada telefona sahip olmak

Rüyada telefona sahip olmak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, daha geniş rızık elde edeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına tabir olunur.

Rüyada telefona sahip olmak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren bazı olanaklar veya planlar gerçekten süper bir fırsat anlamına geliyor olabilir.

Rüyada yeni telefona sahip olmak emeklerin boş yere harcanacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefon sahibi olmak çok günah işleyeceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, işlerinde berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonuna sahip olmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına delalettir.

Rüyada telefona sahip olmak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin ev sahibi olduğunu görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, rahat bir işe girileceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada yavru köpek sahibi olmak aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına işarettir.

Rüyada mağaza sahibi olduğunu görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otobüs sahibi olmak özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments