Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir ev sahibi olmak

Rüyada yeni bir ev sahibi olmak

Rüyada yeni bir ev sahibi olmak yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada yeni bir ev sahibi olmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerde verdiğiniz ölçüde alamamanız sizi üzebilir.

Rüyada yeni bir eve sahip olmak yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni ev sahibi olduğunu görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni ev sahibi olmak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına işaret eder.

Rüyada yeni eve sahip olmak çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yeni bir ev sahibi olmak hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, zevki sefa içinde olacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni araba sahibi olmak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni telefona sahip olmak işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeni iş sahibi olmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments