Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni iş sahibi olmak

Rüyada yeni iş sahibi olmak

Rüyada yeni iş sahibi olmak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, işlerin günden güne artacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada yeni iş sahibi olmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizden yaklaşım bekleyen bir kadını uzun zamandan beri ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada yeni iş sahibi olmak kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada iş sahibi olmak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada işyeri sahibi olmak çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına alamet eder.

Rüyada iş sahibi görmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iş sahibini görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, işlerinin yolundan çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada iyi bir iş sahibi olmak varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada işyeri sahibini görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada yeni araba sahibi olmak güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, parasının ve malının da artacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments