Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon sahibi olmak

Rüyada telefon sahibi olmak

Rüyada telefon sahibi olmak iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına yorulur.

Rüyada telefon sahibi olmak gördüyseniz:

  • Kişisel arzularınızın birden artması gerçekleşmesi zor isteklerde bulunmanıza neden olabilir.

Rüyada telefon sahibi olmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni telefona sahip olmak keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonuna sahip olmak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, büyük başarılara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefona sahip olmak kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada hamam sahibi olmak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına inanılır.

Rüyada bir çocuğu sahiplenmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, iyi şeyler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fabrika sahibi olmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya işaret eder.

Rüyada erkek çocuğu sahip olmak evlatların hayırsız çıkacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, büyük bir başarının elde edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments