Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı sütyen görmek

Rüyada sarı sütyen görmek

Rüyada sarı sütyen görmek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, rahat bir hayat süreceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına tabir olunur.

Rüyada sarı sütyen gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız durumunda pişman olmayacaksınız.

Rüyada sarı sütyen görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada mavi sütyen giymek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada yeşil sütyen görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının sütyenini görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, talihinin artacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sütyen denemek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, mesleğine dört elle sarılacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada sütyen çalmak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada birine sütyen vermek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada sütyen takmaya çalışmak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments