Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin pencereden atladığını görmek

Rüyada birinin pencereden atladığını görmek

Rüyada birinin pencereden atladığını görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, eşinden yana huzurlu olacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, hobilerine eğileceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada birinin pencereden atladığını gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız nasıl hissettiğinizi göstermelisiniz.

Rüyada birinin pencereden atladığını görmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Rüyada pencereden aşağı atlamak hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına tabir olunur.

Rüyada evin penceresinden atlamak bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, hem çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencereden atladığını görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada pencereden içeri atlamak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencereden dışarı atlamak zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada pencereden atlamak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine işaret eder.

Rüyada pencere bakmak kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments