Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni pencere taktırmak

Rüyada yeni pencere taktırmak

Rüyada yeni pencere taktırmak kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni pencere taktırmak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla bazı organizasyonlara katılabilirsiniz.

Rüyada yeni pencere taktırmak sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, güven kaybı yaşanacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada yeni kapı taktırmak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine işaret eder.

Rüyada yeni diş taktırmak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada yeni pencere görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, hem yıpranacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin başörtüsü taktığını görmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine delalettir.

Rüyada erkek arkadaşının yüzük taktığını görmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada takma saç taktığını görmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine delalettir.

Rüyada altın küpe taktığını görmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, problemlere çözüm bulunacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments