Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencerede uyumak

Rüyada pencerede uyumak

Rüyada pencerede uyumak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, bir sınavdan geçileceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına işaret eder.

Rüyada pencerede uyumak gördüyseniz:

  • Bazı konuların bir kenara itilmesi problemleri büyütebilir.

Rüyada pencerede uyumak aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet eder.

Rüyada pencereden dışarıyı seyretmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencereleri yenilemek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, maddi zarar edeceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada küçük pencereden çıkmak statü atlayacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencereden kar girdiğini görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada pencere taşlamak hastalıklarını yeneceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kapalı pencere görmek hanesine huzurun dolacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada pencereden dışarıya çıkmak aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments