Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat halinde merdiven görmek

Rüyada inşaat halinde merdiven görmek

Rüyada inşaat halinde merdiven görmek böylece yüzünün güleceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, hasretlerin biteceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına delalettir.

Rüyada inşaat halinde merdiven gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileri açısından, hangi cinsiyetten olursanız olun istediğiniz ilişkiyi gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada inşaat halinde merdiven görmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine inanılır.

Rüyada inşaat halinde ev almak parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, zorluklarının biteceğine delalettir.

Rüyada işyerini inşaat halinde görmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, işlerinin düzene gireceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada kendi evini inşaat halinde görmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, zor bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada evi inşaat halinde görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına inanılır.

Rüyada yeni inşaat halinde ev görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet eder.

Rüyada evin içini inşaat halinde görmek onu isyan noktasına getireceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, başarıları ile tanınacağına alamet etmektedir.

Rüyada inşaat halindeki evi temizlemek çok büyük çaba sarfedeceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments