Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kareli kumaş görmek

Rüyada kareli kumaş görmek

Rüyada kareli kumaş görmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine inanılır.

Rüyada kareli kumaş gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini kullanmaya çalıştığınızı zannedebilirler.

Rüyada kareli kumaş görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karetta görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine tabir olunur.

Rüyada kareli gömlek giymek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, küslüklerin biteceğine işaret eder.

Rüyada kare masa görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kareli pantolon görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine işarettir.

Rüyada kareli defter görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, zengin bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada kareli ceket görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, yeni işlere atılacağına tabir olunur.

Rüyada kareli etek giymek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, günbegün kötüleşeceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments