Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şifon kumaş görmek

Rüyada şifon kumaş görmek

Rüyada şifon kumaş görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, kazanılan paranın artacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine inanılır.

Rüyada şifon kumaş gördüyseniz:

  • İş hayatınız nedeniyle endişelenebilirsiniz.

Rüyada şifon kumaş görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, kötüyse düzeleceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şifon görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kumaş pantolon giymek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna delalettir.

Rüyada kırmızı saten kumaş görmek kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ipek kumaş görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada kumaş biçmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kumaş pantolon görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına inanılır.

Rüyada turuncu renk kumaş görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments