Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni hamile kalmak

Rüyada yeni hamile kalmak

Rüyada yeni hamile kalmak gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada yeni hamile kalmak gördüyseniz:

  • Parasal olarak muhtemelen bir insanın etkisiyle yeni bir yatırım alanına yönelebilirsiniz.

Rüyada yeni hamile kaldığını görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni hamile kalmak istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babadan hamile kalmak sıkıntılarının artacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada gayri meşru hamile kalmak başarılı bir kişi olacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının hamile kaldığını görmek kazanç kapılarının kapanacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada hamileyken tekrar hamile kalmak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments