Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamileyken tekrar hamile kalmak

Rüyada hamileyken tekrar hamile kalmak

Rüyada hamileyken tekrar hamile kalmak yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına yorulur.

Rüyada hamileyken tekrar hamile kalmak gördüyseniz:

  • görüşmek üzere hoşçakalın.

Rüyada hamileyken tekrar hamile kalmak çözümsüz sorunları olmayacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada abiden hamile kalmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, bir süre zorluk çekeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada eşinin hamile kaldığını görmek isabetli kararlar alacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, borçlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kalmak ve düşürmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kaldığını görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada eski eşten hamile kalmak şansın bir türlü dönmeyeceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına inanılır.

Rüyada babadan hamile kalmak güneşli ve güzel günler yaşayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kalmak istemek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments